CIB Dinamikus Eseti Hitel

Miért érdemes vállalkozásának CIB Dinamikus Eseti Hitelt igényelnie?

 • A hitelkeret összege 1 millió forinttól akár 75 millió forintig - illetve ennek megfelelő euró összeg erejéig - terjedhet.
 • Tárgyi fedezet nélkül igényelhető, magánszemély kezességvállalása mellett: a vállalkozásban a szavazatok legalább 50%-ával rendelkező tulajdonos(ok), egyéni vállalkozó, őstermelő és egyéni cég esetén egy másik magánszemély, Bt. esetében a kültag készfizető kezességvállalása mellett.
 • A kölcsön tartós forgóeszköz finanszírozás és hitelkiváltás céljára használható.
 • A kölcsön futamideje legfeljebb 60 hónap.
 • A kölcsön devizaneme lehet: HUF, EUR.
 • A hitelszerződést nem szükséges közjegyzői okiratba foglaltatni.

Fix kamatozással is igényelhető (forint devizanem esetén)Mely vállalkozásnak ajánljuk a CIB Dinamikus Eseti Hitelt?

Azon 300 millió forint éves nettó árbevétel alatti devizabelföldi gazdasági társaságnak, egyéni vállalkozásnak, őstermelőnek vagy egyéni cégnek, mely:

 • legalább egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik,
 • saját tőkéje nem negatív,
 • az elmúlt 3 évben, és jelenleg sem áll csőd-, felszá­molási vagy végelszámolási eljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás,
 • köztartozás-mentességét igazolja.

CIB Dinamikus Eseti Hitel jellemzői

Ideális megoldást jelent közép lejáratú (maximum 60 hónap futamidejű) kölcsön formájában a kisvállalkozások* tartós forgóeszköz finanszírozási vagy hitelkiváltási igényeire.
A kölcsön összege 1 millió forinttól akár 75 millió forintig - illetve ennek megfelelő euró összeg erejéig - terjedhet, ennek összege függ a vállalkozás éves nettó árbevételétől és eladósodottságától, a vállalkozás számla- és hitelmúltjától, és bankunk adósminősítésétől, amelyet az előírt dokumentumok benyújtása után állapít meg a bank.
A CIB Dinamikus Eseti Hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása kapcsolódik.**

A Dinamikus Eseti Hitelhez kapcsolódó kedvezmények:

 • A 4 évet meghaladó futamidejű CIB Dinamikus Eseti Hitelekhez kapcsolódó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalásának éves díjához állami garanciadíj-támogatás is igényelhető.
 • Nem számítunk fel hitelbírálati díjat.


A CIB Dinamikus eseti hitel feltételeiről a kapcsolódó dokumentumokból tájékozódhat honlapunkon vagy bankfiókjainkban, illetve a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatán a (+36 1) 399 8888-as telefonszámon.

Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy keresse fel az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkat, vagy forduljon vállalati banki tanácsadójához! Készséggel állunk rendelkezésére, mind a jelen, mind egyéb vállalati hitelkonstrukcióinkkal kapcsolatban.


Dokumentumok

A CIB Dinamikus eseti hitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Eseti Hitel Kondíciós Lista), az Ügyféltájékoztató, és az igénylőlap a bal oldali Kapcsolódó dokumentumok dobozban érhetők el.


IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
 • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás


MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevétel alatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!* Kisvállalkozásnak minősülnek a 300 millió forint éves nettó árbe­vétel és mérlegfőösszeg alatti egyéni és társas vállalkozások.

**A konstrukcióhoz a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása kapcsolódik, a kezességvállalás mértéke a tőketartozás 80%-a. A CIB Dinamikus eseti hitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Kapcsolódó anyagok