Részvény- és határidős kereskedelem

Bizományosi részvénykereskedelem: versenyképes díjak - magas színvonalú szolgáltatások

  • a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, valamint tőzsdén kívüli (OTC) kereskedésben forgalmazott részvények adásvétele
  • megbízás adható a világ összes jelentősebb tőzsdéjén jegyzett értékpapírokra
  • sokoldalú és rugalmas elérhetőség: a megbízások benyújthatók személyesen, írásban (faxon), valamint (kódszóval rendelkező ügyfelek esetén) telefonon is
   a kereskedési idő alatt folyamatosan adhatók megbízások, a már rögzített ajánlatok - lehetőség szerint - módosíthatók
  • a CIB által alkalmazott számítástechnikai rendszer lehetővé teszi a teljesített tőzsdei megbízások rendszeres, napközbeni allokációját, így mód van arra is, hogy az eladott részvényekből befolyó összeg terhére ügyfelünk akár az eladás teljesülése után azonnal vételi megbízást adjon, vagy a megvásárolt értékpapírt a vételi megbízás teljesülését követően, akár még aznap eladja
  • az eladási megbízásokból felszabadult pénzeszközök újra-befektetésére széles termékpalettával állunk rendelkezésre

Bizományosi határidős kereskedelem

A Budapesti Értéktőzsdén valamennyi határidős termékre elfogadunk megbízást azon ügyfeleinktől, akikkel a származékos tőzsdei határidős termékekről szóló Kiegészítő megállapodás megkötésre kerül és megfelelnek a Bank által előírt fedezeti követelményeknek.

Az Üzleti feltételek tőzsdei szabványosított határidős ügyletekre (továbbiakban: Hirdetmény) a tőzsdei szabványosított határidős ügyletekre vonatkozó, az Üzletszabályzatban meghatározott feltételeket tartalmazó 2010. január 1-jétől érvényes, mindenkori üzleti feltételeket jelenti.

Bankunk a Hirdetményt 2010. január 1-jétől minden banki munkanapon az üzleti órák kezdetéig teszi közzé. A Hirdetményt a bank jogosult egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a bank által megjelölt időpontban válik hatályossá, azzal, hogy a bank napközben csak kivételes esetben jogosult megváltoztatni a Hirdetményt olyan módon, hogy a módosítás a közzététellel lép hatályba.

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkkal a (+36 1) 4 242 242-es telefonszámon.

 • Gazdasági hírek
 • Pénzpiaci adatok
 •