CIB kötvények

Alternatíva
A CIB Bank Zrt. által kibocsátott kötvények befektetési alternatívát kínálnak a részvénypiaci kockázatot túl magasnak tartó, de az állampapír-piaci hozamnál magasabb megtérülést célzó befektetőink részére.

Biztonság
A kibocsátó CIB Bank Zrt. teljes vagyonával felel a kötvények visszafizetéséért, a biztonságot a Bank sikeres működése és a mögötte álló szakmai befektetői háttér garantálja.

Likviditás
A kötvények bevezetésre kerültek a Budapesti Értéktőzsdére, a CIB Bank Zrt. folyamatos likviditást biztosít a papíroknak.

Forgalmazás
A kötvények a CIB Bank teljes fiókhálózatában megvásárolhatók.

Folyamatos árfolyam információ
A CIB Bank Zrt. folyamatosan kétoldali árfolyamot jegyez a kötvényekre, mely a CIB országos fiókhálózatának bármely egységében is megtekinthető.


 

Segíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >>

Foglaljon időpontot most!

 


A Bank által az adózással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatás nem tekinthető a jogszabály szövegével egyenértékű, teljes körű, hivatalos jogszabályértelmezésnek. Az adójogszabályok tartalmának megismerése, ezek alapján az üzleti döntés meghozatala kizárólag az Üzletfél felelősségi körébe tartozik. A Bank nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek akkor adódhatnak, ha a hatóságok a Bank által az adózással kapcsolatos jogszabályokról adott tájékoztatástól eltérően értelmezik a jogszabályokat.