Impresszum / Jogi nyilatkozat

A eBroker tőzsdei hírportálon, annak valamennyi ablakában és képernyőjén található információk, adatok, tények, utalások, ábrák, grafikai megoldások, színösszeállítások, szövegek, stb. a CIB Bank Zrt. tulajdonát képezik, vagy jogot szerzett azok használatára és továbbítására. Az információk (hírek, elemzések), adatok, tények, utalások, ábrák, grafikai megoldások, színösszeállítások, szövegek, stb. bármely harmadik személy részére történő továbbadása a szerzői és szomszédos jogok megsértését eredményezik és a CIB Bank Zrt. és közreműködői ennek alapján korlátlanul jogosultak jogsértő magatartást elkövető személlyel szemben kártérítési igényüket korlátlanul érvényesíteni, továbbá megfelelő feltételek megléte esetén büntetőeljárást kezdeményezni.

Az oldal értesüléseit, híranyagait kizárólag a forrás pontos megjelölésével lehet átvenni. Hivatkozás megnevezése: eBroker tőzsdei hírportál

Az oldalon található valamennyi híranyag, valamint elemzés nem tartalmaz semmiféle ajánlást vagy felszólítást a részvények vásárlására, megszerzésére vagy ezzel azonos irányú származékos ügylet kötésére, kizárólag az CIB Bank Zrt. elemzőinek, illetve az eBroker oldal hírszerkesztőinek véleményét tükrözi. Az oldalon található valamennyi adat, hír és információ olyan forrásokból származik, amelyet a CIB Bank Zrt. megbízhatónak tart, de teljességükért és hitelességükért éppúgy nem vállal felelősséget, mint az ebből adódó következtetések, előrejelzések és ajánlások helytállóságáért.