Vállalatok

2020-07-07 15:25 - Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe? - Online előadás (portfolio.hu)

A zuhanó, majd felpattanó árfolyamok felkeltették az érdeklődésed a tőzsde iránt, de nem tudod hogyan vágj bele? Online előadásunk segtséget nyújt az első lépések megtételében a kezdő befektetőknek.

Habár a koronavírus odacsapott a világgazdaságnak, ám a tőzsdék turbó fokozatba kapcsoltak, és a technológiai szektor vezérletével új csúcsok is születtek. Lehet, hogy sokan kihasználták a korábbi pánik adta lehetőséget, hogy jólárasított részvényeket vegyenek, de a gyors emelkedés miatt vélhetően még többen maradtak le a kedvezőnek gondolt vételi lehetőségekről. Ha lesz, ha nem lesz korrekció, érdemes előre felkészülni az újabb lehetőségekre, olyanokra, mint például milyen részvényeket érdemes nézegetni, milyen döntéstámogató eszközök állnak rendelkezésedre.

Online előadásunkon az előbbi kérdéskör mellett megbeszéljük azt is, hogy miként tudod megtenni az első lépéseket a tőzsdei befektetések terén.

Tematika:

  • Miért pont a tőzsde?
  • Milyen díjmentes grafikonelemzési lehetőségek vannak?
  • Milyen részvényeket figyeljek?
  • Milyen megbízástípust használjak?
  • TBSZ számla előnyei

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2020.07.08 18:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Ha érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal. További információ és vásárlás.


A hírek szerkesztését a CIB Bank tartalomszolgáltató partnerei végzik. Az itt leírtak nem feltétlenül tükrözik a CIB Bank véleményét.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Vállalatok / 2020-08-04 13:40
Sok hazai kisbefektető követi kiemelt figyelemmel a magyar részvénypiaci mozgásokat, prób ...
Vállalatok / 2020-08-04 12:36
Németországban már a koronavírus-járvány második felfutása történik; erre figyelmeztetett egy német ...
Vállalatok / 2020-08-04 11:43
Brit kutatók kedden közzétett tanulmánya szerint a koronavírus-járvány téli, második hulláma ...
Vállalatok / 2020-08-04 11:12
A múlt hetihez hasonlóan ezúttal is 10 milliárd forint értékben vett államkötvényeket az MNB - kö ...
Vállalatok / 2020-08-04 09:53
Bár a Diageo pénzügyi évének első fele még jól sikerült, a koronavírus globális terjedése ...