Az év lakossági hitelterméke:
Megoldás Hitel a CIB Banktól

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a MasterCard Év Bankja versenyt, amelyen a legkiemelkedőbb szolgáltatásokat nyújtó magyarországi kereskedelmi bankokat díjazzák.

A CIB Bank 2008-ban és 2007-ben számos egyéb elismerés mellett elnyerte az Év Bankja címet, 2009-ben a CIB Bank Az Év Lakossági Hitelterméke kategória győztese lett a Megoldás Hitellel.

A CIB Bank a CIB Megoldás Hitel – Könnyített Törlesztési Időszakkal termékével azoknak az ingatlanfedezetes hitellel rendelkező ügyfeleinek kíván segítséget nyújtani, akiknek a gazdasági válság, árfolyamváltozás hatására az eddig fizetett havi fizetési kötelezettségének teljesítése átmenetileg nehézséget jelent.

Idén a CIB kizárólag ebben a kategóriában nevezett, tekintettel arra, hogy a világgazdasági válság hatására a bank legfontosabb feladatának a törlesztési nehézségekkel küzdő ügyfelei megsegítését tartotta és tartja.

A CIB Bank termékei kialakítása során a jövőben is törekedni fog arra, hogy minden ügyfele megtalálja a számára leginkább megfelelő konstrukciót, illetve szolgáltatást.