ONLINE SZÁMLANYITÁS

Nyisson CIB ECO Bankszámlát most!

REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS

Regisztráljon a CIB Welcome Programra és kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük a "Regisztrálok" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.Az ajánló jutalma

Az ajánlott jutalma

3 000 Ft jóváírás új lakossági számla2 nyitásakor

10 000 Ft jóváírás online történő új CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla nyitásakor


10 000 Ft jóváírás új kisvállalkozói számla3 nyitásakor

10 000 Ft jóváírás új kisvállalkozói számla3 nyitásakor


Az ajánló, CIB-es ügyfél tennivalói
1. Elégedett a CIB Bank termékeivel és szolgáltatásaival? Akkor ajánlja ismerőseinek, családtagjainak, üzleti partnereinek számlavezető bankként!
2. Amennyiben szívesen ajánlaná a CIB Bankot ismerőseinek, kérje el egyedi ügyfélajánló azonosítóját a CIB24 telefonos  ügyfélszolgálaton a (+36 1) 4 242 242 számon keresztül
3. Adja meg ismerősének a kódot!
4. Ismerőse regisztrációját követően, igény esetén munkatársunk felveszi vele a kapcsolatot, és elindítja a számlanyitást.
5. A számlanyitást követően jóváírjuk az Ön számláján a megnyitott számlától függően az 3 000 vagy 10 000 Ft-ot.

Az ajánlott, leendő CIB ügyfél tennivalói
1. Ismerje meg a kedvező bankszámla-ajánlatainkat!
2.  Amennyiben érdekli a lehetőség, adja meg a jobb oldalon található regisztrációs felületen adatait és CIB-es ismerősétől kapott azonosító kódot.
Online számlanyitás4 esetén
3. Fontos: online csak CIB ECO Bankszámla vagy CIB ECO Plusz Bankszámla megnyitására van lehetősége!
4. A regisztrációt követően akár már 1 perccel el is indíthatja a számlanyitást weboldalunkon keresztül. (Ehhez Google Chrome böngészőre, webkamerára és mikrofonra lesz leszüksége, vagy Android operációs rendszerű mobiltelefonra.)
5. A számla megnyitását követően, 10 000 Ft-ot jóváírunk az új számláján.Számlaajánlatunk

Lakossági ügyfelek számára

Válassza a CIB ECO Bankszámlát! Élvezze az online világ kényelmét és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit a CIB Bankban!

 • 0 Ft havi számlavezetési díj, már minimálbér jóváírása5 esetén

 • 0 Ft betétikártya-szolgáltatás igénybevételével a Visa Inspire Elektronikus Betéti Kártya első éves főkártya díja6

 • További 0 forintos kedvezményekKisvállalkozások számára

Válassza a CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagok7 közül a számlaforgalma nagyságának megfelelőt! Olyan lehetőségeket kínálunk, amelyek ideális megoldást nyújtanak vállalkozása igényeire és segítségével gazdaságosan intézheti pénzügyeit partnereivel!

 • 0 Ft számlavezetési díj az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén

 • Ajánlatunk keretében visszavonásig, de legalább 2020. december 31-ig:

   • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított bankon belüli forint és deviza átutalások teljesítésének díja7

   • 0 Ft az elektronikus csatornákon indított NAV részére történő belföldi forint átutalás teljesítésének díja8

 • 0 Ft a CIB VISA Kompakt vagy CIB VISA Business (HUF) Üzleti Kártya első éves díja

 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás és CIB Internet Bank / CIB Bank Online regisztrációs díja (a bankszámlaszerződés megkötésének időpontjában történő igénylés esetén)

 • 0 Ft a CIB Bank Mobilalkalmazás havi díja, mely szolgáltatással okostelefonon kényelmesen intézheti pénzügyeit1A jóváírás teljesítésének és a promócióban való részvételnek a feltételeit a "CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére" című szabályzat tartalmazza, amely az alábbi linkre kattintva érhető el! Kérjük, hogy olvassa el a Promóciós Szabályzatban foglaltakat, mert a jóváírás csak a Promóciós Szabályzatban felsorolt feltételek hiánytalan teljesülése esetén jár.


2Promóció keretén belül online igényelhető lakossági forint folyószámla termékek: CIB ECO Bankszámla, CIB ECO Plusz Bankszámla.


3Promóció keretén belül igényelhető kisvállalati folyószámla termékek: CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Könyvelői vállalkozói Számlacsomag.


4 Online felületünkön kizárólag CIB ECO Bankszámla és CIB ECO Plusz Bankszámla nyitásra van lehetőség, kisvállalkozói számla nyitása esetén kérjük, fáradjon be valamely bankfiókunkba.5A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg havonta jóváírásra kerül számláján. A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben a lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget. Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.6 Az akció kizárólag a 2020. január 1. és 2020. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza


7 A bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a "Kisvállalkozói Kondíciós Lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" és azt azt kiegészítő " Kisvállalkozói Kiegészítő Kondíciós Lista gazdálkodó és egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek (CIB Partner Start vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Médium vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Maximum vállalkozói számlacsomag, CIB Partner Könyvelői vállalkozói számlacsomag részére" című kondíciós lista és  egyéni vállalkozók esetében a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat. Kisvállalkozások esetében a Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Vállalati Üzletszabályzat  tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.


8A tranzakciók után a számlacsomagra vonatkozó mindenkor hatályos kondíciós lista szerinti pénzforgalmi díj felszámításra kerül.

Adatkezelés és adatvédelem

A CIB Bank Zrt. mint adatkezelő adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatása:

A regisztráció során teljesített adatszolgáltatás minden esetben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint önkéntes hozzájáruláson alapul. A Bank a megadott személyes és egyéb adatokat az alábbi célból kezeli: az ajánlott ügyfél  bank általi visszahívása,  a bankszámlaszerződés-kötés előkészítése, a promócióban meghatározott jóváírás teljesítése és az ajánlás utókövetése. A megadott adatokat harmadik személy részére a Bank nem továbbítja. A Bank a rendelkezésére bocsátott adatokat az adatkezelésre szóló felhatalmazás visszavonásáig kezeli.

Az érintett a regisztráció során megadott adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni, továbbá jogosult kérni az adatok helyesbítését, törlését vagy zárolását, valamint a személyes adatokhoz fűződő jogainak a Bank általi megsértése esetén bírósághoz, személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem bekövetkezése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A Bank az adatokat törli, amennyiben adatkezelés célja megszűnt. A regisztráció során megadott email cím, illetve telefonszám kezelése kapcsolatfelvétel, illetve az előzetes ajánlatról szóló tájékoztatáshoz elengedhetetlenül szükséges, ezért azok nem, vagy hiányos megadása a kapcsolatfelvétel akadályát képezik. A Bank az adatkezelés egyéb szabályairól a www.cib.hu honlapon elérhető nyilvános Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában is tájékoztatást nyújt.