Intézményi vagyonkezelés

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. stratégiájában a befektetési alapkezelési tevékenysége mellett kiemelt szerepet kap a nyugdíjpénztári vagyonkezelés. Cégünk 1997-től, megalakulása óta végez nyugdíjpénztári vagyonkezelést, mára már kiemelkedő szereplőjévé vált a hazai vagyonkezelési piacnak is. 


Kapcsolattartás és információszolgáltatás

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. jelentős figyelmet fordít az Ügyfeleivel történő kapcsolattartás fontosságára.  A kapcsolattartás filozófiája: teljes körű információszolgáltatás egy kézben.

Cégünk a több éves vagyonkezelési tevékenysége során számos letétkezelővel illetve pénztárszolgáltatóval is kapcsolatba került.

A vagyonkezelési tevékenység folyamatos ellenőrzéséhez és értékeléséhez a Pénztár által igényelt gyakorisággal (havi, negyedéves) elkészítjük és megküldjük a kezelésében lévő portfolió értékelését adott napra vonatkozóan. Az üzleti év végén a tárgyévre vonatkozó, teljes körű elszámolást készítünk a tőkemozgásokról, díjakról, valamint beszámolót és értékelést az üzleti év befektetéseiről és értékpapír-piaci folyamatairól. A fentiekben ismertetett információszolgáltatásunk gyakoriságát és tartalmát mindenkor rugalmasan kezeljük ügyfeleink konkrét igényeinek megfelelően.