CIB befektetési jegyek

MINDENKINEK VÉRMÉRSÉKLETE SZERINT

Miért érdemes befektetési alapot vásárolnia?

  • Önnek csak ki kell választania a megtakarítási igényeihez legjobban igazodó befektetési alapot, melyet szakértő munkatársaink folyamatosan a legjobb hozamot biztosító értékpapírok kombinációjába fektetnek.
  • A befektetési alapokból bármely banki munkanapon tetszőleges összegben vásárolhat és tetszőleges összegben válthat vissza.

ALAPJAINK


Biztonságos kikötő megtakarításainak

Válassza a CIB START alapokat!

 • Kényelmes és rugalmas megoldás megtakarításai rövid- és középtávú elhelyezésére forintban, euróban és dollárban
 • A várható hozam mellett a kiegyensúlyozott teljesítményt is előtérbe helyező befektetések

Magasban tartjuk

Válasszon a CIB hosszú kötvény-, részvény-, nyersanyag-, vegyes- és abszolút hozamú alapok közül!

 • Hatékony, rugalmas megoldás megtakarításai hosszabb távú elhelyezésére
 • Tőzsdei részvényekből, hosszú futamidejű kötvényekből és nyersanyagpiaci termékekből nagy szakértelemmel összeállított portfoliók

CIB Tőkevédett alapok

Válassza a CIB tőkevédett alapokat!

 • Speciális alapok, melyek a befektetett tőke névértékének* visszafizetését biztosítják a futamidő végén.
 • Egyes alapok ezen felül hozamgaranciát is biztosítanak.
 • Futamidejük változó általában 2-5 év.

CIB Árfolyamvédett Alapok

Válassza a CIB árfolyamvédett alapokat!

 • Speciális alapok, melyek a befektetési jegy névértékének előre meghatározott részét fizetik vissza a futamidő végén, illetve méretüknél fogva már a kisbefektetők számára is elérhetővé teszik az opciók nyújtotta lehetőségeket.
 • Futamidejük változó, általában 2-5 év.

Ajánlatunk

CIB Rendszeres Befektetési Alap Program

Automatikus befektetés a biztos gyarapodásért

 • Rendszeres, havi kis összegű megtakarításokra is
 • Befektetési jegy alapú takarékoskodási program
 • A legtöbb forint alapú CIB Alap elérhetőSegíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >>

Foglaljon időpontot most! IdőpontfoglalásA tőkevédett alapok befektetési politikája által biztosított tőkevédettség a befektetési jegyek névértékének lejáratkori visszafizetésére vonatkozik!

A hozamokra vonatkozó megállapítások a normál piaci viszonyok melletti teljesítményt jelzik, de nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre. A feltüntetett hozamadatok a forgalmazási, számlavezetési költségek levonása előtti, az alapok működési költségeivel csökkentett nettó hozamok. Az a forintban denominált alapok hozamadatai magyar forintban kerülnek megállapításra, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az egyes valuta- vagy devizanemek közötti átváltás befolyásolja az alap által elért eredményt. Az alapok egyszeres tőkeáttételt alkalmaznak. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A befektetési alapokban elhelyezett vagyon kezelését törvényi rendelkezések szabályozzák. (2001. évi CXX. törvény a tőkepiacról, 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól, a 2014. évi XVI. törvény a kollektív befektetési formákról és kezelőikről, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról )

A befektetési szolgáltatások díjairól a CIB Bank Zrt. Díjjegyzékében talál részletes felvilágosítást. Kérjük, hogy olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról! Befektetési döntése meghozatala előtt tájékozódjon, mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, a befektetési tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat! A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem a CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.-t nem terhel semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért.